Amaury Nolasco (Fernando Sucre)

Fernando Sucre foto

Foto's | Forum reacties

Gevangenenummer: 89775
Locatie: Algemene Bevolking, A-Vleugel, Cel 40
Misdaad: Diefstal
Straf: Vijf jaar
Nog over van straf: Vier jaar en een maand
Vroegtijdige vrijlating na: Een jaar en vier maanden

PRISONBREAK BIOGRAFIE

Fernando Sucre is geboren en opgegroeid in Chicago. Ook al was hij geen vreemde voor de straat, hij wist zich altijd buiten wettelijke problemen te houden voor het meest van zijn leven.

Dat was totdat op een zekere avond, Sucre een slijterij wou beroven met een vuurwapen. De politie was er voordat Sucre de kans had te vluchten, de politie arresteerde hem onmiddellijk.

Sinds hij vastzit in Fox River is Sucre altijd een model gevangene geweest. Hij wilt zo kort mogelijk vastzitten zodat hij vrijgelaten kan worden en samen kan zijn met zijn vriendin, Maricruz Delgago.

Sucre heeft Maricruz drie jaar geleden ontmoet en sindsdien zijn ze samengeweest. Vijf maanden nadat Sucre vastzat, zes maanden geleden, is Maricruz naar New York verhuist en heeft een baan aangenomen voor een groot modehandelaar in Manhattan.

Een maand later verhuisde Sucre’s neef, Hector, ook naar New York. Hij vertelde zijn vrienden dat het bedrijf waar hij voor werkte hem overplaatste naar New York maar de mensen die hem goed kenden dachten al dat hij op deze manier dichter bij Maricruz kon zijn.

Deze gevangene krijgt regelmatig bezoeken van Maricruz Delgado. Deze gevangene is bevoegd maandelijkse echtelijke bezoeken van Maricrus Delgado te ontvangen. Deze gevangene is goedgekeurd voor werk in de gevangenisindustrie.

PERSOONLIJKE BIOGRAFIE

Amuary Nolasco, een ingeborene van Porto Rico heeft full-time biologie gestudeerd aan de universiteit van Porto Rico. Hij was van plan zich in te schrijven voor een medische school en dokter te worden maar toen werd hij door een directeur onmiddellijk benaderd om te spelen in een televisie reclame.

Kort daarna begon Nolasco gastrollen te spelen in hitseries als “Arli$$”, “CSI: Crime Scene Investigation” en “ER”. Hij ontving zijn eerste ondersteunende rol in de film “Orange Julius” en in de universele filmhit “2 Fast 2 Furious”. Nolasco bracht charme op de set met zijn rol van de rivaal welke Paul Walkers karakter uitdaagt in de openingsrace. Verder speelde hij een hoofdrol als tegenspeler van Bernie Mac in “Mr. 3000”.

Nolascos bijkomende televisierollen bevatten gastrollen in “George Lopez”, “Eve” en “CSI: New York.” De volgende film waar je hem in kunt zien is de lachfilm “Benchwarmers” als tegenspeler van Rob Schneider en David Spade.

Wanneer Nolasco geen films of series aan het opnemen is, is hij in zijn huis in Los Angeles en speelt hij graag gold en tennis.

Amaury Nolasco / Fernando Sucre

Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto
Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto
Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto Fernando Sucre (Amaury Nolasco) foto