Marshall Allman (Lincoln (LJ) Burrows Jr.)

Lincoln (LJ) Burrows Jr. foto

Foto's | Forum reacties

PRISONBREAK BIOGRAFIE

Tot een aantal maanden geleden was LJ een gewonde leerling op Oak Park, Illinois. Hij leefde thuis met zijn moeder Lisa, en stiefvader Adrian. Hij deed karweitjes, haalde goede cijfers op school en had nooit met iemand problemen.

Totdat zijn vader, Lincoln Burrows, zijn hoogste beroep verloor en de datum van zijn executie vastgesteld werd. Dat raakte LJ meer dan hij wou laten merken.

De laatste aantal maanden is LJ een ander persoon geworden waaronder zijn arrestatie voor het bezitten van marihuana met de bedoeling het te verkopen. LJ heeft een aantal keer gezegd dat zijn vader geen invloed op hem heeft en zijn recente acties niet mag beoordelen. Dit is echter niet helemaal waar.

Momenteel is er een bevel van het arresteren van LJ in verband met de moorden op zijn moeder en stiefvader.

PERSOONLIJKE BIOGRAFIE

Marshall Allman is op zijn vijftiende begonnen met in de film “The History Of Allman”, die hij zelf produceerde en er zelf in speelde.

Oorspronkelijk wou hij een carrière als professioneel voetballer maar toen het tijd werd om een universiteit te kiezen veranderde hij van gedachte en besliste om in New York kunst te studeren en daarna een studie in Los Angeles om acteren te leren.

Na het verhuizen naar Hollywood belandde Allan snel in films als “Hostage”, “Dishdogz”, “Shallow Ground” en “Little Black Book”. Ook heeft hij gespeeld in televisieshows als “The Practice”, “Without a Tracé” en “Malcolm in the Middle”.

Allman houdt van schilderen, tekenen en muziek.

Marshall Allman / Lincoln (LJ) Burrows Jr.

Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto
Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto Lincoln (LJ) Burrows Jr. (Marshall Allman) foto