Muse Watson (Charles Westmoreland)

Charles Westmoreland foto

Foto's | Forum reacties

Gevangenenummer: 21562
Locatie: Algemene Bevolking, A-Vleugel, Cel 13
Misdaad: Kaping Van voertuigen, de Invasie Van voertuigen, Moord en ontoerekeningsvatbaarheid
Straf: 60 Jaar tot levenslang
Nog over van straf: De rest van zijn leven
Vroegtijdige vrijlating na: 26 Jaar

PRISONBREAK BIOGRAFIE

Charles Westmoreland is één van de gevangenen van Fox River. Hij is de gevangene die het langst vast zit, momenteel zit hij al 28 jaar vast.

Westmoreland werd oorspronkelijk veroordeeld in Douglas, Arizona en zat de eerste twee jaar van zijn straf in de Gevangenis van de Staat van Arizona in Florence. Vanwege bezuinigingen moesten sommige gevangenen naar andere staten worden overgeplaatst. Daarom werd Westmoreland in 1973 overgeplaatst naar Fox River.

Na zijn opsluiting in Arizona ging het gerucht dat Westmoreland in feite, de legendarische vliegtuigkaper DB Cooper is. In 1971, hield DB Cooper 727 passagiers vast tot er $1.5 miljoen dollar losgeld werd betaald, daarna sprong hij met een parachute uit het vliegtuig, waarna hij nooit meer gezien zou zijn. Er was nooit genoeg bewijsmateriaal om Westmoreland te veroordelen. Dankzij de omstandigheden was er net genoeg bewijsmateriaal om hem toch naar Fox River te struren.

Het is niet makkelijk om een gevangene te zijn als je mede-gevangenen denken dat je miljonair bent. Andere gevangenen vallen hem constant lastig. Hij is bedreigd, aangevallen, en één keer heeft hij een gebroken neus opgelopen toen een mede-gevangene hem probeerde af te persen. De laatste jaren, zijn de fysieke bedreigingen afgenomen. Na 30 jaar van ontkenning zijn vele gevangen tot de conclusie gekomen dat Charles Westmoreland, D.B. Cooper niet is.

Deze gevangene heeft toestemming om een grijze kat (Marilyn) te houden aangezien dat nog legaal was toen hij werd opgesloten.

Muse Watson / Charles Westmoreland

Charles Westmoreland (Muse Watson) foto Charles Westmoreland (Muse Watson) foto Charles Westmoreland (Muse Watson) foto Charles Westmoreland (Muse Watson) foto