Paul Adelstein (Paul Kellerman)

Paul Kellerman foto

Foto's | Forum reacties

PRISONBREAK BIOGRAFIE

Agent Kellerman slaagde 15 jaar geleden met een nagenoeg perfecte score. Hij werd bijna onmiddellijk uitgezonden naar Koeweit vanwege zijn moed, die hij in gevechten in de golfoorlog had laten zien. Hij werd de eerste in zijn groep die tot kapitein benoemd werd.
Kellerman had een veelbelovende carrière voor zich in het leger, maar de federale overheid merkte zijn grote potentie op en nam hem in dienst. Hij kreeg een leidinggevende positie binnen de Geheime Dienst.

Vijf jaar geleden ging Agent Kellerman samenwerken met groentje Agent Hale, die kortgeleden zijn ontslag had genomen bij de Terroristen-bestreidingseenheid van de FBI.
Wanneer hen gevraagd werd waarom zij Geheimagenten wilden worden, antwoordden beiden: “Om ons land te verdedigen”.

Er is geen openbare informatie beschikbaar betreffende de recente werkgeschiedenis van Agenten Kellerman en Hale. Al hun personeelsdossiers in de afgelopen vier jaar zijn duidelijk geclassificeerd; het is onmogelijk om te bepalen wat hun verantwoordelijkheden van dag tot dag zijn, of zelfs wie hun baas is. Officieel, zijn zij niet meer vermeld als leden van de Geheime Dienst of zelfs als werknemers van de Federale Overheid.

Paul Adelstein / Paul Kellerman

Paul Kellerman (Paul Adelstein) foto Paul Kellerman (Paul Adelstein) foto Paul Kellerman (Paul Adelstein) foto Paul Kellerman (Paul Adelstein) foto