Rockmond Dunbar (Benjamin Miles Franklin)

Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto

Foto's | Forum reacties

Gevangenenummer: 89416
Locatie: Algemene Bevolking, A-Vleugel, Cel 48
Misdaad: Bezit van Gestolen Goederen
Straf: Acht jaar
Nog over van straf: Zeven jaar en twee maanden
Vroegtijdige vrijlating na: Drie jaar en twee maanden

PRISONBREAK BIOGRAFIE

Omdat hij geld nodig had voor zijn vrouw en dochtertje en hij geen werk kon vinden ging Franklin de criminaliteit in om zo toch aan het geld te komen. Hij werd door de lokale politie aangehouden terwijl hij een vrachtwagen vol gestolen goederen bestuurde.

Aangezien hij de identiteit van zijn vrienden niet wilde verraden werd hij naar de maximum beveiligde inrichting gestuurd, Fox River. Franklin heeft ook een militaire geschiedenis, die niet vrijgegeven mag worden

Deze gevangene mag werken in de keuken.

PERSOONLIJKE BIOGRAFIE

De essentie van Rockmond Dunbar is even intrigerend als zijn naam en even boeiend als zijn aanwezigheid op het witte doek. Deze herfst gaat Rockmond, volgens velen een van de meest begaafde acteurs van de televisie, terug naar het kleine scherm. Hij speelt een rol spelen als de taaie geheimzinnige gevangene met de bijnaam “C-Note” in de nieuwe serie van Fox, “Prison Break”.

Dunbar komt voor in de lijst “Television’s 50 Sexiest Start of All Time” welke staat in “TV Guide”, Rockmond is bekend voor zijn hoofdrol als “Kenny Chadway”, in de drama serie “Soul Food”. Dunbar heeft zijn publiek gehypnotiseerd, niet theoretisch maar theatraal. Van zijn uitdagende mediatentoonstelling “Artherapy” tot zijn onvergetelijke gastenrol in “The Practice”.

Hij is begonnen door een aantal keren een rol te spelen in Steven Spielberg’s “Earth 2”. Kort na zijn arrivatie in Hollywood werd hij aangenomen voor een terugkerende rol in de tv serie “Good News” tot nu toe heeft hij in totaal 9 gastenrollen gespeeld in shows als “Felicity”, “The Pretender”, “Two Guys and a Girl”, “G. vs. E”, en “North Shore”. Kort geleden kreeg hij een terugkerende rol in de UPN serie “Girlfriends”.

Deze begaafde acteur, getraind voor het witte doek heeft ook vier hoofdrollen op zijn naam staan in onafhankelijke films. Een van zijn projecten was “Punks”, deze kreeg zijn debuut bij het “2000 Sundance Film Festival” en is in het jaar 2001 uitgebracht. Rockmond heeft ook hoofdrollen gespeeld in de films “Misery Loves Company”, “Sick Puppies”, ”Whodunit”, “All About You”, en “Love The Way” welke in premiere gingen op het “Acapulco Film Festical 2001”. Hij speelt ook in de film van Warner Brothers, “Kiss, Kiss, Bang, Bang”.

FOTO'S van Benjamin Miles Franklin

Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto
Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto Benjamin Miles Franklin (Rockmond Dunbar) foto