Nieuws

Aflevering 1 en 2 van het nieuwe seizoen gemist? Vannacht de herhaling!

Prison Break seizoen 5

Mogelijk heb je nog niet de kans gehad aflevering 1 en 2 van het nieuwe seizoen van Prison Break te zien. En helaas zijn de afleveringen ook niet 'on demand' terug te kijken. Maar, geen nood, er is een oplossing.

Prison Break aflevering 1 & 2 van seizoen 5 gemist: wat nu!?

Sluit vandaag nog een abonnement af bij KPN Play. Via hen kan je namelijk per direct toegang krijgen tot FOX, de zender die Prison Break uitzendt. Aankomende nacht worden aflevering 1 en 2 van het nieuwe seizoen van Prison Break herhaald op FOX. Zorg dat je met KPN Play deze afleveringen opneemt, en kijk ze terug op een tijdstip wat jou uitkomt! Let op dat je aflevering 1 en 2 dus niet 'on demand' terug kan kijken, maar dat je ze zelf moet opnemen aankomende nacht. Meer informatie over KNP Play in combinatie met Prison Break vind je hier.

Aflevering 1 en 2 zijn aankomende nacht (woensdag vroeg in de ochtend dus) te zien bij FOX. Aflevering 1 begint om 02.40, gevolgd door aflevering 2 om 03.25. Woensdagavond staat aflevering 3 op de planning. Dus wil je aflevering 1 en 2 nog terugzien, regel dan vandaag nog je abonnement bij KPN Play en neem de afleveringen vannacht op! Of kijk ze live, dat kan natuurlijk ook als je een nachtmens bent!

Prison Break aflevering 1 en 2 terugzien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *