Nieuws

Prison Break seizoen 5 uitzending gemist (afleveringen)

Wij krijgen de vraag hoe je prison break seizoen 5 kunt terug kijken als je een uitzending gemist hebt. Hieronder beantwoorden wij de vraag hoe je Prison Break seizoen 5 kan terugkijken.

Prison Break seizoen 5 uitzending gemist

Momenteel wordt het nieuwe seizoen van Prison Break (seizoen 5) uitgezonden op tv. De uitzendrechten liggen bij Fox© (Nederland) en daarom wordt het vijfde seizoen alleen nog maar uitgezonden bij Fox.

Om Prison break Seizoen vijf te kijken (en terug te kijken) kun je een abonnement op een provider nemen die Fox uitzendt. Fox wordt door verschillende tv-aanbieders in Nederland uitgezonden. Je kunt een TV-abonnement nemen via Ziggo of Canal Digitaal. Als je de nieuwe uitzendingen mist op woensdag, kan je op vrijdag de gemiste uitzending terugkijken! Het is helaas niet mogelijk het nieuwe seizoen van Prison Break 'on demand' terug te kijken. Wat je wél kan doen is de afleveringen zelf opnemen op woensdag of vrijdag bij Ziggo, KPN of Canal Digitaal. Dan kan je ze later terugkijken op een tijdstip dat jou uitkomt! Prison Break wordt uitgezonden op woensdagen en vrijdagen om 21:00 bij FOX.

TIP 1: Op woensdag 19 april worden 's ochtends heel vroeg de herhalingen van afleveringen 1 en 2 van Prison Break nog uitgezonden op FOX, vanaf 02:40 uur. Als je Ziggo, KPN of Canal Digitaal hebt, kan je ervoor kiezen deze afleveringen dus op te nemen als je ze nog niet gezien hebt. Of je kan natuurlijk wakker blijven!

TIP 2: Binnenkort start Game of Thrones weer en wordt het nieuwe seizoen exclusief uitgezonden via Ziggo. Als je daar dus een abonnement op neemt kun je het nieuwe seizoen Game of Thrones kijken.

Prison Break seizoen 5 downloaden

Momenteel is Prison Break (seizoen 5) niet legaal te downloaden. Illegaal downloaden is verboden en daarom ook af te raden. Daarnaast wordt er de laatste tijd actief op illegale downloaders gejaagd en worden er steeds meer boetes uitgedeeld. Dit leidt onder andere ook tot steeds meer VPN-gebruik onder downloaders. Op dit moment is de enige legale optie om Prison Break te kijken om een abonnement af te sluiten bij een TV-provider die Fox in het pakket heeft, zoals de aanbieders die we hierboven hebben besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *