Prison Break Seizoen 2 Aflevering 1 – Manhunt

De jacht op de ontsnapte gevangenen gaat verder. Ook de FBI komt erbij en speurt (op eigen houtje) mee, ondanks dat Captain Bellick ze er niet bij wil hebben.

FBI-agent Mahone is in Michael appartement,hij kijkt uit het raam naar de rivier en hij zegt dat hij duikers in de rivier wil.

Dr. Tancredi heeft de overdosis overleefd, en ligt in 't ziekenhuis. Zij vindt een gevouwen papiertje waarin staat ``Er is een plan om alles weer in orde te krijgen``.

Langzaam wordt ook het plan van Michael Scofield buiten de gevangenis duidelijk. De FBI is echter ook flink op weg om datzelfde plan met behulp van Scofield's tatoeages op te lossen.

Veronica Donovan arriveert in Montana bij het huis waar Terrence Stedman woont.

Veronica Donovan wordt door haar hoofd en borst geschoten als ze de politie heeft gebeld in het huis in Montana.

FBI-agent Mahone laat de vrouw die Michael tatoage's heeft getatoeërd komen, zij heeft nog een paar foto's van Michael's tatoages. Hierdoor komt hij er achter wat Michael bedoelde met English, Fits or Percy (de straten buiten de gevangenis. En hij komt erachter dat Ripe Change woods geen plaats is maar staat voor: R.i.p. E.Change Woods

Michael Scofield krijgt zijn handboeien los.

De vluchtelingen gaan op een kerkhof graven bij het graf R.i.p. E.Change Woods,de plek waar Michael burgerkleding had begraven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *