Prison Break Seizoen 2 Aflevering 10 – Rendezvous

T-Bag wordt door ex-bewaker Bellick gemarteld, die het geld wil. Bij een gevecht valt de sleutel van de kluis uit T-Bag's sok. Hij pakt hem als eerste en slikt hem door. Bellick en zijn partner zetten hem op de een wc met een vergiet eronder, waarna ze de sleutel uiteindelijk vinden. Bellick en Geary binden T-Bag vast aan de verwarming en bellen de politie. T-bag smeekt ze nog van niet, maar de twee ex-bewakers gaan ervandoor. Op het station vinden ze het geld, maar dan slaat Geary Bellick neer en gaat er alleen met het geld vandoor.

Lincoln en LJ worden weggevoerd na hun arrestatie. Een zwarte auto achtervolgt hen en ramt de politiewagen van de weg en neemt Lincoln en LJ mee. De daders zeggen samen te werken met Lincolns vader. In een verlaten landhuis legt een vrouw uit dat ze Michael ook zoeken, omdat zijn vader hem ook weer wil zien. Hierna probeert Lincoln met LJ te vluchten, aangezien Michael zijn vader nooit gezien heeft. Ze worden tegengehouden, en staan oog in oog met Lincolns vader en LJ's opa.

Sucre probeert Maricruz te bereiken, maar een politiewagen verhinderd dat. Hij krijgt nog wel te horen dat Maricruz naar Mexico is. Dit zou haar huwelijksreis zijn, maar Hector is niet mee. Hector is boos omdat hij de reis betaald heeft.

Alexander Mahone weet waar de rendez-vous van Sara en Michael zal plaatsvinden. Sara ontvangt een fax waar de ontmoeting plaatsvindt. Alexander Mohone bemachtigd een kopie van de fax en snelt er op af. Michael weet een kraan met gas open te zetten en Mahone op te sluiten in een kooi. Als Mahone Michael nu zou neerschieten, zou hij sterven door het vrijkomende gas. Michael kan samen met Sara ontsnappen.

Michael en Sara huren een kamer. Als Michael uit de douche komt, ziet hij een briefje van Sara liggen met de boodschap dat ze vertrokken is. Sara stapt in de auto, maar besluit toch te blijven. Als ze weer uitstapt, staat ze tegenover een bewapende agent Kellerman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *