Prison Break Seizoen 2 Aflevering 2 – Otis

Michael, Lincoln, Abruzzi, C-Note en Sucre nemen afscheid van elkaar in een loods. Michael en Lincoln gaan naar een auto in een parkeergarage.

Lincoln belt naar zijn zoon L.J. en doet zich voor als Nick, zijn advocaat die een uur eerder is doodgeschoten. Lincoln en L.J. weten dit echter niet, maar Mahone wel. Op een afgesproken tijd moet L.J. bij de liften zijn, bij Otis (W)right.

Michael koopt dingen in een kleine winkel terwijl Lincoln buiten wacht. Een vrouw herkent hem en waarschuwt een voorbijkomende politiewagen. Michael en Lincoln gaan te voet naar het politiebureau waar L.J. zit.

Mahone heeft het telefoongesprek tussen Lincoln en L.J. afgeluisterd en gaat met hem de lift in, omdat hij de zaak niet vertrouwd. Michael en Lincoln proberen L.J. te bevrijden uit de lift, maar dit lukt niet.

Mahone heeft de politie ingeschakeld en Michael en Lincoln rijden in een busje weg. Terwijl hij instapt wordt Lincoln door een kogel van een agent geraakt.

T-Bag heeft zijn hand weer aan zijn arm zitten en heeft de doktor met een spuitje vermoord. Hij doet zich voor als hem en rijd weg, richting Utah.

Tweener kan meerijden met een meisje richting Utah.

Na een tijdje verlaten Michael en Lincoln het busje en gaan ze te voet verder. Lincoln heeft hier moeite mee omdat hij hevig bloed.

Mahone heeft het busje ontdekt en ziet een grote plas bloed. Hij geeft de opdracht alle ziekenhuizen na te gaan, omdat Michael en Lincoln hier volgens hem heen moeten in verband met Lincolns kogelwond.

Michael is niet van plan naar het ziekenuis te gaan, hij heeft een beter idee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *