Prison Break Seizoen 2 Aflevering 5 – Map 1213

Sucre komt aan in Vegas en gaat naar de kerk voor het huwelijk van Maricruz (de moeder van zijn kind) en Hector (zijn neef, door hem zat hij in Fox River).

Één van de bruidsmeisjes gaat Maricruz halen, maar Hector is er eerder. Hij zegt dat hij Maricruz zal laten kiezen wie ze wil, maar voordat Maricruz er is, komt de politie al en moet Sucre vluchten.

In een latere scene zie je hem dicht bij Utah, en dus het geld van Westmoreland.

C-note zit in de trein naar Utah, maar heeft geen kaartje en verzint een smoes tegen de conducteur en die gelooft hem. Later zul je zien dat de conducteur terug komt, hij heeft het gecheckt en hem vertelt dat hij bij de volgende halte eruit zal worden gezet.

Je ziet twee politieagenten op C-note aflopen, maar hij rent weg en springt van de brug af het water in.

Tweener ligt met de meid die hem naar Utah zou brengen op bed. Dan wordt er op de deur geklopt en dit blijkt de politie te zijn.

Ze doet de deur open en de agent vraagt of zij Tweener kent en laat een foto zien. Ze zegt dat ze hem nog nooit heeft gezien.

Hierna geeft ze hem haar autosleutels en zegt dat ze verwacht dat als ze terug komt de auto weg is.

In een latere scene zie je dat ze de politie belt dat haar auto gestolen is.

Hierna loopt Tweener in Utah rond en komt hij daar T-Bag tegen. Hij zegt dat ze samen moeten werken om aan het geld te kunnen komen.

De FBI-agent heeft geen pilletjes meer en wordt een beetje slapjes, maar er belt iemand die beneden op hem wacht en daar haalt hij weer nieuwe pilletjes. Deze persoon vraagt de FBI-agent of hij nog informatie over Oscar Shales (de ontsnapte gevangene die nog niet is gevonden) nodig heeft, maar de FBI-agent reageert bot en zegt dat hij al iemand anders heeft.

De FBI-agent komt erachter dat iedereen naar Utah gaat en komt er zo ook achter dat Westmoreland (D.B. Cooper) het geld in Utah heeft achtergelaten en vliegt er zelf ook heen.

Michael en Lincoln krijgen op de radio te horen dat Abruzzi dood is en weten zo dus ook dat de FBI weet dat zij niet dood zijn.

Hierna gaan ze naar het kadaster en daar zoeken ze een kaart waarop zou staan waar het geld van Westmoreland ligt (hij gebruikte ook een soort code want er bestaat geen K.K. Ranch). Zodra ze de goede pagina hebben gevonden, is hij al weg en zien ze T-Bag buiten lopen.

Ze grijpen T-Bag en nemen hem mee en bedreigen hem in de hoop dat hij hun de kaart geeft, maar hij zegt dat hij deze aan Tweener heeft gegeven en wordt in de kofferbak gestopt (in een latere scene zie je dat hij het licht aan maakt in de kofferbak en hier kijkt hoe je moet lopen en vervolgens de kaart opeet.

Michael en Lincoln redden Tweener maar hij zegt dat hij de kaart niet heeft, dus gaan ze weer terug naar T-Bag maar de map is inmiddels al "bijna" helemaal weg.

Michael, Lincoln en T-Bag lopen naar het geld en ze laten Tweener in de auto liggen.

Tot slot als ze op de heuvel zijn zien ze dat ze waar de silo stond een heel nieuw dorpje hebben gebouwd.

Titel slaat op dat de map die ze van Double K Ranche zoeken in een boek nummer 1213 is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *