Prison Break Seizoen 2 Aflevering 6 – Subdivision

Haywire komt in een dorp, gaat hier de ijssalon binnen en eet van alles. De twee eigenaren zien dit en bellen de politie. Je hoort dan die FBI-agent zeggen dat ze vandaag alleen achter D.B. Cooper's geld en de verdachten die erachteraan gaan. Hierna gaat hij een huis binnen en een blinde vrouw (wiens man met iemand anders ervandoor is) denkt dat dit zijn man is die bij haar teruggekomen is.

Haywire ziet een schilderij hangen van Nederland en vindt het prachtig. De blinde vrouw raakt hem even bij zijn hand en voelt dan dat het een vreemde is. Als Haywire even wegloopt belt ze de politie. Dan komt hij echter met een mes op haar aflopen. Later blijkt dat hij alleen maar het doek uit de lijst heeft gesneden.

Michael, Lincoln, T-Bag en Tweener komen erachter waar het geld ligt, blijkbaar recht onder de garage van een vrouw. Tweener wordt terug de stad in gestuurd om nog wat scheppen en ander materiaal te halen, de rest gaat de stroom afsluiten in het huis en zeggen dat ze dat komen repareren.

Tweener komt binnen in het tuinwinkeltje, maar dan komt er iemand binnen die de eigenaar zoekt. Hij pakt zijn mobieltje en belt de sheriff, maar voordat hij hem goed en wel aan te lijn krijgt slaat Tweener hem met een schep neer. In paniek stopt hij hem in dezelfde kast en rijdt snel terug naar de anderen. Met de gevraagde spullen, maar hij vergeet te tanken.

Sucre rijdt op de motor en komt toevallig C-Note tegen. C-Note heeft een kaart van de coördinaten van de silo en kan wel een lift gebruiken.

Nog voordat Michael, Linc, T-Bag en Tweener kunnen beginnen komen Sucre en C-Note binnenlopen. Michael zegt dat ze moeten vertrekken omdat anders het hele plan mislukt. C-Note chanteert hem echter en doen zich voor als versterking van de elektriciteitsploeg.

Ze graven nu met zijn vijfen want T-Bag kan niet graven met zijn hand; in plaats daarvan gaat hij de vrouw bezighouden. Aanvankelijk lijkt het erop dat ze hem probeert te verleiden, maar dan vraagt ze of hij kan regelen dat Lincoln wat met haar gaat drinken. T-Bag wordt hierdoor erg kwaad maar kan zich inhouden.

Tweener wordt terug het dorp ingestuurd om alsnog te gaan tanken. Hij is echter herkend en wordt opgepakt door de FBI-agent. Hij dwingt hem de anderen te verraden.

De vrouw zegt dat de gravers nu het huis moeten verlaten. Dan stopt er een auto voor het huis, het blijkt een politie-agente te zijn, de vrouw reageert opgelucht. Maar dan zet T-Bag een houweel op haar keel en dwingt haar haar mond te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *