Prison Break Seizoen 3 Aflevering 13 – The Art of the Deal

Whistler probeert weg te komen, maar Licoln en Michael volgen en pakken hem. Michael laat Susan naar een antiekmuseum komen voor de uitwisseling. Hierdoor kan zij geen wapens mee nemen. Als de uitwissling heeft plaatsgevonden, laat Michael het alarm afgaan waardoor ze allemaal ongedeerd naar buiten komen.

Ondertussen wordt de auto van luis'vader onderzocht, maar ze vinden Luis niet. Daarna is Luis weer bij zijn familie.

Bij Sona moet Sucre vertellen waar Michael is, hij vertikt dit echter en daarom laten ze hem zijn eigen graf graven, ondertussen neemt Theodoro de macht over in Sona en vermoordt hij Lechero. Sucre wordt bijna levend begraven, maar hij blijft zwijgen, zelf wanneer hij een telefoontje krijgt van Micheal. Daarna moet Sucre Sona in.

Bij de diefstalcontole voor het antiekmuseum wordt Whistler aangehouden, Susan laat haar mannen ingrijpen, maar deze schieten per ongeluk op Sofia. LJ blijft bij haar. Susan en Whistler gaan er van door.

Ondertussen zit de gevluchte Mahone in een bar te wachten op Whistler, Mahone sluit zich aan bij Susan en Whistler.

Ondertussen gaan Michael en Lincoln naar het appartement van Whistler en vinden het koffertje, dit had Sofia aan LJ verteld die het verder vertelde aan Michael en Lincoln. Michael wil graag wraak nemen op Gretchen (Susan). Lincoln wil dit niet, ze gaan uit elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *