Prison Break Seizoen 4 Aflevering 2 – Breaking & Entering

Michael, Lincoln, Sara, Sucre, Bellick, Mahone en een nieuw teamlid genaamd Roland gaan proberen om Scylla te bemachtigen. Mahone kan zich nog herinneren hoe de chauffeur van de kaarthouder eruitzag. Mahone leidde uit zijn gedrag af dat de chauffeur een gepensioneerd soldaat was, met een hoog pensioen. Michael en zijn crew weten de chauffeur te traceren en volgen hem naar de kaarthouder. Met behulp van een gadget 'uitgevonden' door Roland kunnen ze de data van de kaart kopiëren zonder het te stelen. Ze proberen een auto ongeluk te faken om zo lang genoeg in de buurt van de kaart te blijven, om alle data te kopiëren. Dit mislukt echter, omdat de kaarthouder de kaart niet bij zich heeft.

Gezien de strenge beveiliging van het huis, besluiten ze om Roland zijn 'telefoon' in het tasje van de schoonmaakster te stoppen. Wanneer ze het huis ingaat belt Michael haar en doet zich voor als iemand van de beveiliging. Er zou iets mis zijn met de draden van een bepaald raam. Ze leiden haar naar de kaart en het plan is succesvol. De schoonmaakster merkt het mobieltje echter op en laat het in het huis achter.

Michael en zijn crew komen met een plan om in te breken. Ze leiden de beveiliging af door het alarm van de overburen af te laten gaan. Ze breken in het huis en halen het mobieltje terug. Eenmaal terug in hun schuilplaats, proberen ze de informatie op de kaart te lezen. De hacker, Roland, kan dit echter niet. Hij legt uit dat als Scylla een pizza is, dat ze nu een slechts een deel van die pizza hebben. Michael komt erachter dat Scylla in werkelijkheid uit zes geheugenkaarten bestaat. Het Griekse mythologische monster Scylla had immers ook zes hoofden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *