Prison Break Seizoen 4 Aflevering 3 – Shut Down

Michael en zijn crew zijn erachter gekomen dat Scylla uit zes kaarten bestaat en Michael is boos op Don Self. Don Self zegt hier niks van te weten en dat ze dus alle zes kaarten moeten gaan zoeken. Michael en zijn crew gaan verder met het zoeken naar geheugen kaarten. Ze hebben met het apparaat van Roland ook data uit de PDA van Tuxhorn opgezogen, waaronder zijn agenda en e-mails. Ze vinden een asterisk bij de dag waar ze op zitten. Ze vinden ook een aantal e-mails die mogelijk de locatie bevatten van zijn 'afspraak'. Ze vinden wel de tijd, maar om achter de locatie te komen moeten ze inbreken bij een server in Anaheim. Ze komen daar echter vast te zitten in een kamer, omdat Michael het brandalarm af liet gaan om Sara te 'redden'. Michael belt Lincoln om dat te vertellen. Lincoln pakt een bijl en loopt naar binnen. Hij 'redt' Michael en Roland.

Ze hebben dan de mails over de locatie, maar kunnen er niks van maken. Het ene mailtje is spam en het andere is van 'Stargazers Club'. De locatie waarnaar de sterren verwijzen is in Antarctica. Roland wordt boos en zegt dat hij voor niks bijna dood is gegaan. Michael antwoordt dat er veel mensen wel dood zijn gegaan. Roland zegt dat dat hun probleem is en iedereen die hiervoor dood gaat een sukkel is. Alex wordt woedend en grijpt Roland zijn keel, aangezien Alex zijn zoon is vermoord.

Wanneer Roland bezig is op zijn computer en die ineens geblokkeerd wordt door de FBI, raakt iedereen in paniek. Ze hebben ze missie afgeblazen en iedereen moet nu 'vluchten'. Ze komen uiteindelijk aan bij een plek waar de signalen van hun enkelbanden geblokkeerd worden. Michael komt daar ineens erachter dat de twee mails over elkaar passen. Ze komen erachter dat de locatie een energiecentrale is. Lincoln steelt een taxi en ze gaan naar de energiecentrale. Ondertussen zijn Pad Man en Tuxhorn al ter plaatse. De FBI is inmiddels vlak achter Michael en zijn crew gekomen dus ze stappen allemaal uit en rennen weg. Iedereen wordt gepakt behalve Michael. Hij komt aan bij de locatie van de afspraak van Tuxhorn.

Iedereen staat in een rij en Don Self spreekt hen aan. Uiteindelijk komt Michael naar hen toe rijden en hij laat Don Self een video zien op zijn mobiel en vertelt dat het een bijeenkomst was van alle zes kaarthouders en niet alleen van twee. Dit overreedt Self ervan dat hij door moet gaan met deze missie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *