Prison Break Seizoen 4 Aflevering 4 – Eagles & Angels

Na het onderzoeken van de video gaan Michael en de rest achter de tweede kaart aan in Eagles & Angels. In eerste instantie denken ze dat de tweede kaarthouder een Turkse man uit het Turkse consulaat is, genaamd Erol Tabak. Wanneer ze de data aan het kopiëren zijn stopt het kopiëren ineens, omdat de echte kaarthoudster, Lisa Tabak, de vrouw van Erol, uit de auto is gestapt.

Later op dezelfde dag gaat Lisa Tabak naar een bijeenkomst van de Eagles & Angels. Eagles zijn agenten die tijdens dienst omkomen en Angels zijn hun nabestaanden. Het was een bijeenkomst van de organisatie van politieagenten die geld inzamelen voor de omgekomen agenten en hun nabestaanden. Michael, Lincoln en Alex komen in politie-uniform op de bijeenkomst en leggen het mobieltje van Roland onder de tafel van Lisa. Lisa blijkt echter te moeten gaan. Ondertussen heeft een bodyguard van Lisa Lincoln opgemerkt tijdens de minuut stilte, toen iedereen zijn pet of hoed af moest doen. Lincoln rent weg en wordt uiteindelijk gepakt. Bellick redt hem door de bodyguard te steken. Lincoln maakt het af en de bodyguard is dood.

Alex en Lincoln maken gebruik van dit feit door Lisa te stoppen en te zeggen, dat ze niet weg mag totdat het 'probleem' is opgelost. Dit geeft Michael de gelegenheid om twee minuten bij haar te staan om de data te kopiëren.

Ondertussen krijgt Sara te horen dat Bruce dood is gevonden in zijn huis. Ze denkt dat het haar schuld is dat hij is vermoord. Ze gaat naar een bar om daar weer te gaan drinken. Na een gesprek met de barvrouw, helpt zij haar niet te drinken. Een man die samenwerkt met de barvrouw steelt haar creditcard. Deze wordt vervolgens gebruikt en The Company komt erachter dat de creditcard van Sara in die bar is gebruikt.

Wyatt heeft net Jasper, een informant van Don Self vermoord en gaat meteen op weg naar de bar waar Sara is. Wanneer hij daar aankomt is Sara in het toilet. De barvrouw ontkent Sara gezien te hebben. Wanneer hij met haar staat te praten verlaat Sara de bar. Schijnbaar merkt Wyatt haar niet op. Wanneer Sara aan het einde van de aflevering staat te bellen met Michael, zien we dat Wyatt haar heeft gevonden en achtervolgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *