Prison Break Seizoen 4 Aflevering 5 – Safe & Sound

Michael en zijn crew gaan op zoek naar de volgende kaart. Wanneer Don Self met Michael staat te praten over de digitale vergrotingen van het filmpje, ziet hij een foto waarop iemand staat die Don Self kent. Self verzint dan een smoes om dicht bij de kaarthouder te kunnen komen. Hij gaat naar zijn kantoor en gaat na veel gepraat met de secretaresse koppig het kantoor in. Het blijkt dat de kaart in een kluis zit waardoor de data op de kaart niet gekopieerd kan worden.

Ondertussen is Sara erachter gekomen dat ze word achtervolgd en rent weg. Op hetzelfde moment is Alex op zoek naar Wyatt, dezelfde man die achter Sara aanzit. Wanneer Sara terug is in de loods vertelt ze wat er gebeurd is waarop Alex een foto laat zien en vraagt of dat de man was. Het blijkt inderdaad Wyatt te zijn. Alex ondervraagt Sara en gaat daarna op zoek naar het hotel waar hij verblijft. Hij vindt het uiteindelijk na wat speuren.

Bellick en Sucre gaan op zoek naar T-Bag. Ze weten in welk gebied hij 'werkt' en gaan alle gebouwen, in totaal tien, af. Ze komen ook in het gebouw waar hij werkt, dat van GATE, maar hij ontkomt. De receptioniste vertelde Bellick en Sucre dat ze hem niet kende. Vervolgens chanteert ze hem voor een deel van de bonus die T-Bag krijgt.

Michael en zijn crew zijn ondertussen bezig met het maken van een plan om in de Treasury Department te komen. Na wat overleg met Don Self vinden ze een manier. Ze breken in in de Treasury Department en gaan in de kluis boren van de kaarthouder. Wanneer ze bijna klaar zijn met boren komt de General, beter bekend als Pad Man, in het kantoor van de kaarthouder zitten. Michael besluit om op de laagste stand door te boren en ze komen er doorheen. Ze kopiëren de kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *